Zuhal i vendosur niset te vra.se veten, Ikbal qëndron në shtëpi por Jaman…

Ikbal tashmë e shfajësuar do të vazhdojë të qëndrojë në shtëpi. Por a a ka larguar kjo të gjitha dyshimet e Jamanit?

Seher tashmë i kërkon falje asaj mbi të gjitha akuzat që hodhi mbi të. Zuhal tenton vetëvr asjen…

Ikbal sillet si e penduar në sy të Jamanit dhe shtiret sikur po e takon për herë të fundit. Jaman i tregon Ikbalit se i gjithë faji është i Belginit.

Ikbal shprehet se e ka të vështirë të qëndrojë në shtëpi pas gjithë kësaj që ndodhi. Jaman ende nuk ka hequr çdo dyshim. Seher i kërkon falje Ikbalit për akuzat që i bëri.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.