Ne jo pak raste. Princeshë Ledi Diana është fotografuar teksa mbante dy ora në kyçin e saj të majtë.

E mesa thuhet sot, veshjet dhe bizhuteritë e saj ishin deklarata të fshehta sentimentale për të dashurit e zemres.

26 Jul 1981, Windsor, England, UK — Lady Diana watches Prince Charles play polo during their engagement. She wears his watch on her arm in addition to a watch and a bracelet she received from Prince Charles as birthday gifts. — Image by © Tim Graham/CORBIS

Në ditën e dasmës Princeshë Diana nuk do të mbante në kokë kurorën ikonike të Mbretëreshës, por kurorën që motra e saj kishte mbajtur në ditën e saj të dasmës.

Kur Diana lindi Princin William, bashkëshorti i dhuroi një gjerdan të gdhendur me emrin e të voglit, varëse të cilën, Diana do ta mbante për vite me radhë.

Për këtë arsye ne nuk habitemi përse Princeshë Diana shfaqej me dy ora gjatë ndeshjeve Polo, kur luante Princi Çarls në atë kohë i fejuari i saj .

Njëra orë ishte e veta, ndërkohë ora tjetër ishte e të dashurit të saj !Kjo sipas Dianës i sillte fat princit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here