Vr.asja e Eglantines nga vellai dhe babai, por ja cka bere sot xhaxhai i vajzes ….

  0
  3

  Xhaxhai i Eglantina Bucit, Bashkim Buci ka bërë një kërkesë për të marrë e.shtrat e mbesës së tij të vr.arë në 2012 dhe për t’i bërë va.rrimin. Mësohet se Buci është paraqitur në Policinë e Tiranës, ku ka shprehur interesimin e tij. Theksojmë se es.htrat nuk i janë dorëzuar familjes, pasi hetimet vijojnë ende.

  Ndërkohë, që pritet një urdhër nga prokurori i çështjes. Kujtojmë se 23-vjeçarja u v.ra 8 vite më parë dhe e.shtrat e saj u gjetën të gr.oposura në Malin me Gropa, kr.im për të cilin ak.uzohen babai i saj dhe vëllai, Shkëlzen Buci.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here