Vit i ri “fat i vjetër”, për këto 2 shenja horoskopi nuk parashikohet një 2022 pozitiv


Luani

Përgatituni për “Vitin e shqetësimit”, Luan.

2022 do t’ju kthejë mbrapsht, do të shkundë botën tuaj dhe do t’ju mësojë se mund t’i rezistoni shqetësimeve më shumë sesa mendonit.

2022 do të jetë padyshim i vështirë për ju.

Të katër eklipset e këtij viti (që do të ndodhin më 30 prill, 16 maj, 25 tetor dhe 8 nëntor) vendosin në katror shenjën tuaj.

Kur planetët në gjendjen e tyre normale kanë katrorë të aspekteve të grafikut tuaj, kjo sinjalizon shqetësim.

Kombinoje këtë katror me energjinë e eklipsit dhe ke prodhuar një katalizator kozmik për ndryshime dhe përmbysje të jashtëzakonshme.

Peshorja

Peshore, 2022 është “Viti i së Vërtetës”. Ju tentoni t’i fshihni ndjenjat tuaja pas një maske të fshehtësisë dhe intelektit, por me Venusin Bricjap në prapavijë që nga fundi i 2021 deri më 29 janar, nuk mund të bëni asgjë përveçse të përballeni me njerëzit dhe ngjarjet që keni dashur të shmangni nga e kaluara.

Mos harro,të shtiresh sikur je në rregull nuk të ndihmon dot më.

Të tre retrogradat kryesore të Mërkurit të këtij viti bëjnë kënde me shenjën tuaj, duke e konsideruar keqkuptimin një dukuri të zakonshme gjatë gjithë vitit.

Jini shumë të qëllimshëm për të thënë të vërtetën, sepse fjalët tuaja mund dhe do të keqinterpretohen lehtësisht.

.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *