Mund të quhet mrekulli ajo që u ka ndodhur tre shqiptarëve në Londër të Britanisë tri ditë më parë.

Ata po qëndronin në rrugë kur një automjet vjen me shpejtësi dhe i pë rplas në trotuar.

Siç shihet nga pamjet e siguruara nga “Panorama”, tre shqiptarët po qëndronin në trotuar në orët e darkës duke biseduar me njëri-tjetrin kur një automjet vjen përballë dhe del nga rruga.

Për pas ojë, dy prej tyre përp lasen disa metra më tej, ndërsa një i tretë qëndron në vendin e ngja rjes pa u prekur nga mjeti.

Fatmirësisht, asnjëri prej tyre nuk i rr ezik ohet jeta.

Megjithatë, njëri nga të pla gosurit ka bërë një ndër hyrje kirur gjikale për shk ak të dëmt imeve në dorë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here