Heshtja e femrave të pambrojtura, abuzimet e ndryshme dhe presioni qoftë psikologjik apo fizik, janë fenomene të cilat karakterizojnë vendin tonë. Dita-ditës dëgjomë dhe shohim me sytë tanë raste tr.onditëse ku abu.zohet me të mit.urit dhe vajzat e reja nga burra të moshës së madhe. Një formë ndërgjegjësimi është edhe që këta pe.dofila të den.oncohen, sepse ky fenomen duhet ndaluar me çdo kusht. Ped.ofilia zakonisht është një veprim i planifikuar, ashtu siç tregohet edhe qartë nëpërmjet një video që ka mbërritur ne redaksinë . Një studente është duke pritur mjetin transportues për të ikur e teksa shikon një burrë të moshuar teksa kryen veprime të tur.pshme në sy të saj.

Ajo shprehet :

Përshëndetje. Jam një studente në qytetin e Durrësit, duke pritur mjet për të ikur, ky I moshuari këtu po bënte një gjest +18. Duke më parë mua po ashtu ruhej dhe në mënyrë që mos e shikonin njerzit shpresoj. Të merren masa për atë pe.dofil. Ngjarja ka ndodhur në plepa, është ai tipi që ngre levën e trenit tek shinat. Faleminderit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here