Diçka e paza.kontë ka ndodhur mes një të moshuari dhe një gruaje në Britaninë e Madhe. Është pikërisht kjo e fundit e cila. Është pikërisht kjo e fundit e cila çuditërisht vendos ti dalë përpara mjetit të drejtuar nga i moshuari, duke i bllokuar rrugën.

Pas kësaj, gruaja shtrihet mbi makinë dhe pasi i flet me tone të larta dhe në mënyrë ta.llëse, vendos që të shtr.ihet mbi makinë. Pas kësaj i moshuari del nga mjeti, e ndërsa vajza i afrohet dhe vazhdon të për.plaset me të fizi.kisht.

“Për fatin e saj të keq” vajza nuk ka marrë “të njëjtën përgjigje”, pasi i moshuari ka vendosur të mos e godasë, por thjesht të përpiqet ti shmangen e ta ndalojë zënkën./SHI (G.B)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here