Në episodin e rradhës do të ndiqni:

*Çfarë vendimi do të marrë princ Mustafa mbi fatin e Gabrielës dhe motrës së saj?

*A do të mundet Hyrrem të marrë dhe shtëpinë e fundit që i duhet për të ndërtuar fondacionin e saj?

*Hyrrem në vështirësi ekonomike nuk mundet të paguajë më konkubinat e haremit të saj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here