Vellai i Mariglen Cungut, ky eshte autori ngjarjes 5 maj

TIRANË

Kevin Cungu pl ag os i mbrëmjen e sotme në Tiranë, shokun e tij, Rexhep Xhekjen.

Dy të rinjtë u përfshinë në një sh e rr në lokal dhe më pas dolën për t’u sqaruar jashtë, sqarim i cili përfundoi me përdorimin e a rm ë ve.

Kevin Cungu është vëllai i një prej të rinjve më problematikë në fushën e vjedhjeve, Markeljan Cungu, i konsideruar si superhajdut.

Hera e fundit kur ai u përfshi në një ngjarje k rim in ale ishte ajo e datës 19 janar 2020 në banesën e një çifti të moshuarish.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *