Stresi u shpàll mëngjesin e sotëm në kërkim nga polícia për shkàk të orgànizímit të protéstës ditën e djeshme.

Mbi reperin réndojnë akùzat për véprat pénale “Orgànizím dhe pjesémàrrje në tùbime të palígjshme” dhe “Péngimi i qarkùllimit të mjeteve të transportit” “Kùndershtími i punonjësit të polícisë së rendít publik”, “Príshja e qetësisë publike” “ Shkàterrímit të pronës me zjàrr” dhe” Mosbíndja ndàj urdhérit të punonjésit të polícisë së réndit publik”.

Mirëpo pavàrësisht se lajmi i shpàlljes në kërkim u bë publik, Stresi duket se nuk është shqétésuar.

Madje reperi ka sfíduar gjithë polícinë me një video nga makina. Ai ka ndàrë në Instagram një video duke udhétuar ndërkohë që këndon këngën e tij më të fundit “Archimed”.

Ditën e djeshme ai u shpréh se e kishte mik Klodian Rashën dhe se e kishte orgànízuar protéstën bashkë me shok të tjerë të të ndjérit, që u vrà nga një eféktiv polície.

“E kemi orgànízuar vetë këtë protéstë. Jemi shokët e Klodianit. Ne nuk ikim nga këtu. Është protésta e të rinjve. Pòshtë diktàtura. Thérrísni të gjithë shqiptarët të vijnë këtu. E njoh nga shokët e mi. Por çdo shqiptar e ka shok Klodianin sot. Nuk dorézohémi. Ka qenë një nga shokët më të mirë. E kanë vràrë. Mùndohen ta pérdhòsin tani. Janë të gjitha shpífje”, deklàroi ditën e djeshme reperi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here