Mungesa e tij shkaktoi debat të gjerë ndërkombëtarisht. Kim Jong-un bëri daljen e tij të parë publike dje, pas 20 ditësh mungesë, kur preu shiritin në hapjen e një fabrike plehrash në Sunchon.

Shenjat në duart e liderit të Koresë së Veriut Kim Jong-un sugjerojnë se ai mund t’i jetë nënshtruar një operacioni në zemër, thonë ekspertët mjekësorë, sipas “Daily Mail”.

Ekspertët mjekësorë kanë vlerësuar pamjet video të vizitës dhe shenjat në krahët e Kim tregojnë, që sipas tyre se ai ka pasur një ‘ndërhyrje kardiovaskulare’.

Diktatori u pa duke buzëqeshur dhe duke biseduar me ndihmësit në ceremoni dhe gjithashtu duke vizituar uzinën, por vërtetësia e fotove nuk mund të verifikohej.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here