Një grua 36-vjeçare nga Kosova është ak.uzuar për ma.shtrim. Ajo kishte planifikuar në mënyrë të përsosur një lloj ma.shtrimi për të fituar në mënyrë të pal.igjshme 200 mijë franga zvicerane.

Ngjarja ka ndodhur në Zvicër ku gruaja kosovare ishte ma.skuar si mjeke me një bluzë të bardhë. Ajo ka ditur të luajë mirë rolin e saj, duke mos u pikasur nga personat që e rrethonin.

Me dokumente të falsifikuara ajo ishte shtirur si mjeke, për të përjetuar momentin e shumë pritur, kur do t’iu merrte plot 200 mijë franga zviceriane një çifti në spital.

Por, siç duket, diçka ka shkuar keq dhe gruaja është de.maskuar para se vi.ktimat e saj të binin pre e ma.shtrimit.

Sipas “Prive.al” është mësuar se e dyshuara është nëna e një këngëtareje të re nga Kosova, të quajtur Aurora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here