Tragjedi: I riu shqiptar jep shpirt në mes të rrugës në Itali, ishte 22 vjeç vetëm dhe e mori para kamioni


Një 22-vjeçar ka humbur j etën trag jikisht në Itali, pasi është aks identuar me mjetin e tij në rrugën Cassino-Formi.

Aks identi f atal për të riun Alesio Veseli, teksa ai po ngiste mjetin e tij “Alfa Romeo” dhe u për pla s me një kamion. Si rezultat i përp lasjes së fortë, 22-vjeçari Veseli humbi jetën në vend.

Ndërsa në vendngjarje shkuan menjëhere zjar rfikësit dhe a mbulanca, por i riu kishte ndërruar jetë. Karabinierët po hetojnë shkaqet e aks identit, i cili rezultoi f atal për të riun shqiptar

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *