Tirane/ Ben seks dhe renkon me te madhe, banoret vendosin leter ne pallat ku i kerkojne qe te …..

Kërkesat e banorëve të një pallati janë nga më të ndryshme, por kërkesa e mbërritur ditën e sotme në redaksinë, nga disa qytetarë në rrugën “Riza Cerova” është e pazakontë.

Të bezdisur nga zhurma, ata i kanë kërkuar komshies së katit të katërt që të ndërrojë orarin e qejfit, pasi rënkimet e saj dëgjohen shumë. Kërkesën ata e kanë ngjitur në hyrje të pallatit.

Ne leter shkruhet:

Thirrje komshies që i vlon gjaku në katin e katërt.

E dashur komshie, ta kuptojmë dhimbjen por nëse nuk i mban dot rënkimet dhe ulërimat përbrenda, ndërro orarin e qejfit ose shko diku gjetkë me qera.

Në të kundërt do të merremi me kollovarin. Këshilli i banorëve të pallatit.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *