Një pyetje e Sindit në takimin me Atdheun ndezi debatet në studio. “Sa i dhënë je pas s*ksit dhe aje i gatshëm të presësh”, e pyeti Sindi-Atdheun.

“Normal, që pres, nuk është se jam ek strem në këtë pikë, 50 përqind ka rëndësi për mua”, i tha Atdheu.

Pikërisht për këtë pyetje, Melisa i tha se po kopjon atë. Ndërkohë Sindi iu përgjigj me indiferencë, ku i tha Melisës se është “e papërfillshme” për të.

Debati në studio

Mevlani: A mendon se e ca thua ndonjëherë, bien në sy ato se ca thua, nisu nga vetja para se të thuash ndonjë gjë.

Sindi: Nuk flas me ty

Melisa: Po pra, po merresh vetëm me mua

Sindi: Je e papërfillshme për mua

Melisa: Po pra dhe gjithë kohën vetëm mëson nga unë

Sindi: Ti nuk di as të debatosh me mua, por largohesh nga skena

Melisa: Si unë po flet, të njëjtat pyetje që bëj unë.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here