Tezja i jep informacjone,Beatrix çme.ndet dua të dal që ketu! (Video)


Mbrëm pas spektaklit të Big Brother Vip artistja surpriz për banoret ishte Alberie Handergjonaj,kjo ishte një supriz e madhe për Beatrix Ramosaj sepse Alberia është tezja e saj.

Pasi mbaroj spektakli Alberia qendroj në shtepi për të këndruar dhe si duket i dha informacjone Beatrix nga jasht.

Beatrix u zgjua shumë e merzitur sot ku tha se do të lër shtepin e Big Brother sepse nuk mundet ta duroj presjonin e publikut.

Ariola dhe Meridiani u munduan te folin me të por ajo si duket është e vendosur të dali nga shtëpia.

Dj Dagz i tha se nese del ti do të dal edhe une me ty sepse ti e meriton të qendrosh në shtëpi më shumë se kurr.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *