Te veshur si mjek, me ar.me ne duar, cpo ndodh tek infektivi ?

  0
  8

  Ka mbërritur pak më parë në ambientet e In.fektivit e bu.rgosura e prekur nga COVID.

  Ajo u shoqërua nga gardianët e bu.rgut të cilët kishin veshjen anticovid dhe ar.më nëpër duar.

  Një i burgosur, i prekur me COVID-19 është dërguar me ambulancë në spitalin Infektiv në QSUT.

  Siç shihet në foton që Report Tv sjell, ai është shoqëruar nga disa policë, të cilët të pajisur me maska dhe doreza kanë bërë shoqërimin e tij deri te Urgjenca Infektive, ku janë shtruar të pacientët e tjerë me koronavirus. Ai ka qëndruar aty për disa minuta për të bërë një skaner dhe më pas është larguar nga ambientet e këtij spitali, ku është dërguar në spitalin e burgut.

  Nuk dihet zyrtarisht se cilit nga cili b.urg vjen, por deri më tani institucioni i vetëm i vuajtjes së dënimit që është infektuar nga COVID-19 është 313-ta në Tiranë. Deri më tani, 19 të dë.nuar janë konfirmuar se janë të in.fektuar me ko.ronavirus, dhe në përgjigje të pyetjes së Report Tv, përfaqësuesja e ISHP-s, Genta Qirjako tha se personat që kanë rezultuar pozitive brenda b.urgut janë izoluar në mjedise të veçanta pa kontakte me pjesën tjetër, por nuk ka detaje se ku janë izoluar, në cilat ambiente.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here