S tresi ndodhet në a rrati prej ditësh që kur u shpall në kërkim pas pro testave të përshkallëzuara me dh unë për vr asjen e Klodian Rashës në Tiranë.

Ndërkohë, pro vokimet s’kanë munguar nga ana e reperit Arkimed Lushaj i njohur me emrin artistik “St resi”.

Ai nga a rratia shpeshherë duke sh arë kreun e Qeverisë, kryeministrin Edi Rama ka treguar që nuk i fri kësohet aspak policisë.

Këtë herë ai ka publikuar një video ku shfaqet një djalë që telefonon policinë dhe i bën të fala nga St resi.

“Përshëndetje! E ngjo pak ke të fala nga St resi. “-dëgjohet në video. Ndërkohë St resi shkruan që të gjithë duhet të bëjnë të njëjtën gjë.

“Thirre policin 129 krejt 🤪🤪🤪🤪 tell them”- shkruan S tresi./lajmifundit

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here