Një ngjarje e r.ëndë ka ndodhur mbrëmë në Bathore, ku shtetasi Agron Tanushi v.rau ish-kunatën Jetmira Hasani.

Tanushi ka ek.zeku.tuar me armë zjarri Jetmira Hasanin, brenda në banesë.

Ngjarja dyshohet se ka ndodhur për motive pronësie, ndërsa bëhet me dije se ish kunata po bënte gati plaçkat që të ikë nga banesa.

Autori Agron Tanushi ka ikur menjëherë pas ngjarjes dhe është shpallur në kërkim nga policia.

Në lidhje me këtë ngjarje të rëndë që ka tr.onditur opinionin publik, kanë reaguar qytetarë të ndryshëm.

Në rrjetin social “Facebook”, në adresën e vr.asë.sit, kanë komentuar shumë persona, që shprehen se ngjarja ishte ma.kabre.

“O pl.ehrë, ti do varur me kokë përpjetë. Ishalla v.des në b.urg o k.afshë, o copë m…Të uroj me gjithë shpirt vd.ekje të dhi.mbshme”, shkruan një komentuese.

“O qen bir qeni ti duhesh rrj.epur i gjallë!! Mos gëzofsh asgjë në këtë jetë e as në tjetrën!! I lënc shkretë gruan dhe fëmijët sic i le!!! Kr.iminel i pë.shtirë!!!”, komenton një tjetër grua.

“Racë kri.minelësh!! Kr.iminelë që vr.isni femrat e familjes!! Pthu!!!”, thuhet në tjetër koment.

“E frik.shme si justifikoni vr.asjen me shprehjen s’dini asgjë! Përzëre nga shtëpia, ndaje nga vëllai, bëj çfarë të duash, po pse e v.ret? Ça fitove tani? Le një fëmijë të vogël rrugëve që ai të rritet vetëm se babai i tij v.rau kunatën, në vend se ta përzinte nga shtëpia”, shton komentuesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here