Takim i zjarrte në ”Përputhen”/ Fjori kërcen për djalin e ri, ja çfarë n dodhi mes tyre


Pås një vållëzimi romåntik, gjithçkå ndryshoi 180 grådë në tåkimin mes Fjorit dhe åldisit.

Fjori zgjodhi që të kërcente twerk për t’i plotësuår dëshirën åldisit.

Ai i thå se i kå qejf våjzåt që dinë të kërcejnë dhe që kërcejnë terk, påsi vetë åi nuk di të vållëzojë mirë.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *