Sonila Meço tregon detaje për marrëdhënien me Balinën/ I bëri gjyqin Donaldit dhe Beatrixës…

Sonila Meço mori pjesë në dy spektakle të Big Brother VIP si opinioniste pasi Balina Bodinaku mungoi prej disa problemeve në gjendjen shëndetësore.

Një prej netëve u diskutua marrëdhënia e Donaldit em Beatrix, për të cilët Balina reagoi duke thënë se e trajtuan si gjyq moralist.

E ftuar në “Goca dhe Gra”, Sonila Meço i është përgjigjur duke thënë se ka të drejtën e saj për të dhënë mendim por e ka mikeshë. Ndër të tjera tregoi një histori rreth kohës kur ishin bashkëprezantuese në një program televiziv.

Sonila Meço: Në vitin 2009-2010, kemi bashkëprezantuar të dielën shqiptare. Më kujtohet që ka qenë një vit i bukur dhe i vështirë. Programi ishte të dielën dhe dilnin suplemente që ngacmonin shumë fort. Ndonjëherë na vendosin mua dhe Balinë në një mikroskop për të shpjeguar gjithçka për mua e Balinën, jo po plastika, gjë që nuk na shqetësoi. Balina në të drejtën e saj e ka parë nga shtëpia, e konsideron si një gjyq. Unë Balinën e kam mikeshë. Ishte kënaqësi që t’i përgjigjesha ftesës speciale, nuk ka shanc as bazë krahasimi mes meje dhe Balinës.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *