SKANDAL/Iliri puth në…Moniken,ja reagimi i banoreve!!!


Sot në shtepin e Big Brother Ariola Monika dhe Biniada ishin duke kercyer njëra me tjetren në krevatin e Monikes.

Iliri papritur hypi ne krevat duke kercyer dhe ten.toj të puthi Moniken ku kjo e fundit nuk e lejoj dhe perfundoj me një përqafim shoqeror,nese Iliri ka një pelqim të vertet për Moniken apo ishte vetëm një veprim i momentit mbetet për tu parë.

Sot në shtepin e Big Brother Ariola Monika dhe Biniada ishin duke kercyer njëra me tjetren në krevatin e Monikes.

Iliri papritur hypi ne krevat duke kercyer dhe ten.toj të puthi Moniken ku kjo e fundit nuk e lejoj dhe perfundoj me një përqafim shoqeror,nese Iliri ka një pelqim të vertet për Moniken apo ishte vetëm një veprim i momentit mbetet për tu parë

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.