“I paprekshmi” i Serbisë, 30-vjeçari Strahinja Stojanovic, është ek.zekutuar në një ate.ntat ma.fioz, një ditë më parë në Beograd.

Mediet e huaja raportojnë se i riu është vr.arë pas shp.ërthimit të një bo.mbe që ishte vendosur në makinën e tij BMW X5.

Ai ishte ak.uzuar për vr.asjen e avokatit Dragoslav Misha Ognjanovic, ndërsa më herët i kishin ek.zekutuar edhe të atin.

Në shp.ërthimin e tm.errshëm, i cili ndodhi në rrugën Omladinskih, Stojanović dyshohet se humbi të dy këmbët dhe pavarësisht përpjekjes së mjekëve ai nuk mundi të mbijetonte.

Në momentin e shp.ërthimit, Stojanovic ndodhej në makinë me missin dhe modelen kolumbiane, Sonja Suarez Gomez, e cila pësoi vetëm disa lë.ndime të lehta. Shp.ërthimi ishte i tme.rrshëm, kishte shumë makina në atë kohë afër X5 që di.gjej dhe fatmirësisht nuk pati vi.ktima. 30-vjeçari ndodhej në automjet dhe kishte humbur të dyja këmbët, ku pavarësisht dë.meve të shumta, ai arriti të bisedonte me mjekët e ndihmës së shpejtë, por që fa.tkeq.ësisht nuk mundi të mb.ijetonte.

Para se të largohej, nëna e tij erdhi, filloi të qa.nte me ngashërim në vendin e kr.imit. U desh ndërhyrja e policisë që ta qetësonte dhe ta largonte nga vendngjarja sipas një dëshmitari okular.

Dyshohet se b.omba ishte vendosur poshtë makinës, nën sedijen e shoferit dhe është aktivizuar gjatë momentit që makina filloi të lëvizte. Disa çaste para se të shp.ërthente bo.mba, autori ndoshta ishte afër tij dhe priti të sigurohej që Stojanoviov ndodhej në makinë.

Ndërkohë policia po kontrollon zonën përreth për të parë nëse ka kamera që të mund ti ndihmojë gjatë hetimit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here