Shqiptarja bën burrin për spital, bashkeshorti rrefen ngjarjen: Ajo kapi një… dhe ma futi kokës

  0
  3

  Gjatë 24 orëve të fundit në Po licinë e Kosovës, është raportuar edhe për dhu në në familje.

  My Tears: Reflections on Crying as a Grown Man | Man Made DIY | Crafts for Men

  “Fushë Kosovë 08.09.2020 – 16:00. An kuesi mashkull kosovar ka informuar se ditë më parë pas një mosmarrëveshje me bashkëshorten e tij të dyshuarën femër kosovare, e njëjta e kishte god itur me një enë kuzhine.

  Vi ktima kishte pranuar tre tman mjekësor. Rasti është duke u hetuar nga njësitet pol icore”.

  Comforting Your Man When He's Crying: What to Know and Do | Talkspace

  /RDA News

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here