‘Show’ apo jo, ‘Përputhen’ po shkakton divorce? |


Ky postim është lexuar tashmë 4 herë!

Përputhen është një nga programet më të ndjékur të momentit në televizion, pavàrësisht se komentet në rrjet nuk janë gjithmonë pozitiv.

Gjithsesi kuríozíteti rréth emisionit mbétet i madh, sidomos kur bëhet fjalë për pyetjet që i drejtohen autores, Olsa Muhameti.

Në rubrikën “Ask me a question” në Instagram ajo ka màrrë shumë të tilla, megjithatë ato që ranë në sy ishin dy.

E para në lídhje me vërtetësinë e programit, sa është përqíndja realitet dhe sa është përqíndja “show”. Përgjigja e Olsës? 80 me 20.

Po ashtu ajo ka publikuar dëshirën e një gruaje për të aplíkuar në program, edhe pse është e martuar.

Autorja e Përputhen thotë se ka shumë kërkesa të tilla, megjithatë produksioni nuk do të bëhet shkàk për divòrc.

Këtë çiftin te Përputhen nuk do e shohim, po diçka na thotë që së shpejti mund të jenë tek “Shihemi në Gjýq”.Source link

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *