Shkundet Vlora! Shpërt.hehet me eksp.loziv një makinë e parkuar

Një shpërthim i fuqishëm është dëgjuar mbrëmjen e sotme në Vlorë pranë zonës së Kuzum Babasë. Fax raporton se eksplozivi i është vendosur një makine tip “Passat” në pronësi të B.S., të parkuar pas poliklinikës në lagjen ‘Hajro Cakerri”. Policia dhe grupi hetimor janë nisur drejt vendngjarjes.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *