Tregtarja hebre Gracia Mendes paraqitet para Sulejmanit. Kjo grua, e cila tërheq vëmendjen e Sulejmanit me fisnikërinë dhe hijeshinë e saj, shqetëson Hürremin. Ndërsa Hürrem luft.on për të rifituar dashurinë e Süleymanit, Süleyman përpiqet të fshehë dëshirën e tij për Hürrem.

Frika e Selimit del në dritë me letrën kër.cënuese nga Bayezıt. Nurbanu mbjell farën e dyshimit për Bajazitin tek Selim. Duke rënë në gra.ckën e Nurbanut, Selim jep urdhrin e vd.ekjes së Bajazitit. Edhe pse Selim pendohet për vendimin e tij, tani është tepër vonë.

Dashuria e Bayezit për Defne rritet dita ditës. Defne  është e tron.ditur nga urdhri i vd.ekjes nga Nurbanu. A do të sakrifikojë ajo Bajazitin për të shpëtuar jetën e vëllait të saj?

Vizita e shpeshtë e Pedros në pallat për të trajtuar Mihrimah e vendos Rüstemin në një krizë xhelozie. Mihrimah, plagët e të ciles janë shëruar, nuk mund ta largojë Pedro nga mendja. Ajo ka një plan për ta parë përsëri.

Bajaziti marshon drejt Selimit me ushtrinë e tij. Hürrem, e cila mëson se apokalipsi po prishet mes djemve të tij, niset për në Manisa. Sidoqoftë, plaga në qafën e Hürremit është paralajmëruese e ditëve të këqija!

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here