Sektori i argjendar-argjendarisë rinis nga Vicenzaoro – Giornale

  0
  8


  Nga prodhimi i argjendarisë te stolitë e larta, nga stolitë e modës te orët, dhe përsëri xhevahiret, ambalazhet, teknologjia. Më shumë se 300 kompani kanë zgjedhur të ekspozojnë në Zëri – Ngjarje e Komunitetit Ndërkombëtar Vicenzaoro, formati inovativ që Grupi i Ekspozitës Italiane organizon drejtpërdrejt në qendrën e ekspozitave Vicenza nga 12 deri më 14 Shtator 2020 dhe që përfaqëson mundësinë e parë për të bashkuar sektorin e arit dhe stolive dhe për të rindezur aktivitetin ekonomik dhe eksportet pas ndalimit i detyruar nga pandemia.

  Një plan urbanistik i paparë për të vizituar panairin në siguri të plotë, i krijuar sipas protokollit # të biznesit të sigurt të përcaktuar nga në përputhje me komunitetin e panairit tregtar botëror. ekspozita kombinon konferenca, trajnime, përputhje biznesi.

  Midis protagonistëve të sektorit që kanë vendosur të bashkohen me “zërin” e industrisë duke zgjedhur ZON si një ngjarje ndërkombëtare e dukshmërisë pas shtatë muaj bllokimi, Damiani do të jetë gjithashtu i pranishëm nga rrethi i stolive të larta të Valenza Po ‘së bashku me Crivelli, Leo Pizzo , Mirco Visconti. Dhe përsëri, shumë shkëlqime nga rrethi i Vicenza-s me Fope, Roberto Coin, Pesavento, Karizia, Chrysos, Ronco, Chiampesan, Riccardo Orsato, Alessi Domenico, Silvex, Daveri Vicenza dhe nga Arezzo si Unoaerre, Giordini, Richline, Fadelli Chads, Fadelli Chrans Amen Aucella, Bruno Mazza, Coscia, De Simone, Idea Coral, Mattia Mazza do të sjellin në VOICE artin e koraleve dhe kamerave që punojnë nga Campania. Dhe Enzo Liverino do të kthehet gjithashtu në Vicenza, duke forcuar Komunitetin Zëri. Nga pjesa tjetër e Italisë do të ketë, ndër të tjera, marka të tilla si Annamaria Cammilli, Rosato, Pianegonda, Brosway, Rue des Milles dhe ekspozues të rëndësishëm të huaj si spanjoll Damaso Martinez. Prodhuesit zviceranë Corum dhe Victorinox si dhe marka gjermane Junghans janë gjithashtu të pranishëm për segmentin e orës.
  Lista e plotë së shpejti do të jetë në dispozicion në www.vicenzaoro.com/it/voice.

  Prandaj, një nismë e shkëlqyeshme e sistemit, e arritshme për të gjithë operatorët B2B dhe për blerësit italianë dhe të huaj dhe në Vicenza të cilët mund të prekin produktin nga dora e parë, në një kontekst ekspozite me një pamje dhe ndjesi elegante dhe thelbësore. Falë madhësisë së tyre, hapësirat e qendrës së ekspozitës, megjithëse janë të organizuara në mënyrë rigoroze sipas rregullave shëndetësore, do të lejojnë aksesin e lëngjeve dhe përdorimin maksimal të mjediseve pa pritje të zgjatur. VOICE gjithashtu i vë në dispozicion përmbajtjet e tij në transmetim në të gjithë botën – veçanërisht për ato zona ende të paafta për të arritur Italinë – përmes faqes së internetit dhe kanaleve të saj YouTube, Facebook dhe Instagram, duke sjellë koleksionet dhe inovacionet e ekspozuesit e saj.  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here