Pas përfundimit të pandemisë së koronavirusit, Bill Gates thotë se do të ketë më shumë se 50 % më pak udhëtime me aeroplan sesa ka pasur më herët. Gjithashtu, shton se do të rritet përqindja e atyre që do të punojnë nga shtëpia.

Themeluesi i Microsoft, konsideron se kompanitë do ta ngrejnë pragun për udhëtimet zyrtare pas krizës shëndetësore dhe takimet private i parashikon që do të mbahen vetëm në raste urgjente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here