Ruajtën virgj ërinë për ditën e parë të martesës, te verteten tri shtuese e zbul ojne pas 6 vitesh..

Ata e kishin imagjinuar tërësisht ndryshe ditën e tyre të martesës, e më konkretisht, natën e parë të martesës.
Të dy, kur ishin njohur ishin të vir.gjër, dhe marrë shk ak edhe nga besimi i tyre, kishin vendosur që për herë të parë do të bënin dashuri kur të martoheshin.

Pas dy vitesh ata martohet, por nata e parë e tyre rezultoi një tr.aumë e madhe për vajzën.

Ben Coussens 31-vjeç dhe bashkëshortja e tij 28-vjeçare, Emily, atë natë zbuluan se ajo vua nte nga një sëmu ndje e veçantë, fizike dhe psikologjike, e cila nuk e lejonte që të kryente marrëdhënie se.ksu ale.

Pas kontrollit me mjekun, ajo u diagnostiku me va.ginizëm, një rast ku muskujt va.ginale shtrën gohen kur tentohet depërtimi.

Iu deshën 6 vite deri sa ajo ishte krejtësisht normale dhe jeta e saj s.eksuale nuk kishte më probleme, e këtë e arriti me terapi fizike si dhe me seanca me ndihmë të psik.ologëve.
Tashmë ata janë të lumtur, dhe janë bekuar me një vakzë.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *