Sh.okuese ajo ccfarë ka ndodhur në me aksidentin e rëndë të ndodhur mbrëmjen e sotme në dalje të tunelit të Elbasanit, ku humbën jetën 2 vajza të reja dhe 2 të tjera janë në gjendje të r.ëndë.

Dy vajzat që humbën jetën ishin të moshës 21 dhe 23 vjeç.

Gjithashtu është identifikuar dhe autori i këtij ak.sidenti të rëndë, i cili është Behar Pema.

Nga të dhënat e para, mësohet se Pema ishte në gjendje të d.ehur kur ka shkaktuar aksidentin me 2 të v.de.kur.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here