Rrëfimi i Çiljetës si e konvertoi nënën nga ortodokse në my.slimane

Çiljeta Xhilaga është një nga personazhet e famshëm të skenës shqiptare që e kanë agjëruar muajin e Ramazanit.

Madje, disa ditë më parë, gjegjësisht në Natën e Kadrit, ajo u ka bërë thirrje të rinjve që të luteshin te Zoti, transmeton Top Channel.

Por, mision për Çiljetën, ishte edhe ta konvertonte nënën e saj, nga or.todokse në my.slimane. Këtë, ajo e ka treguar gjatë pjesëmarrjes në emisionin “E Diell”.

Ajo ka rrëfyer se i ka kërkuar të ëmës të thotë she.hadetin, (deklarimi i fe.së is.lame) dhe ajo e ka thënë këtë gjë. Njëherësh, këngëtarja tregoi se janë falur së bashku me nënën.

“I thash mamit, thuaj shehadetin. E tha ajo. I thash tani të bëra mysl.imane. E kam ulur dhe mamin në sexhde, është falur me mua”, ka thënë Çiljeta.

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *