Reperi i njohur S   tresi vazhdon të jetë në kërkim nga pòlicia pasi mori pjesë në pro.testën e organizuar për Klodian Rashës nga ef.ektivi i pòli   cisë Nevaldo Hajdaraj.

Pasi ndodhej në Turqi, reperi ka bërë me dije përmes një postimi në rrjete sociale se është larguar drejt Anglisë. Ai ka publikuar një video, krahas së cilës ka shkruar:

“Në cilin vend të Anglisë i doni koncertet, a ju premtova që do të vij”.

Kujtojmë që pak ditë më parë, St   resi u shpreh se po përndi.qet nga pò   licia për shkak të deklaratave që ka bërë ndaj Ramës.

“E vetmja arsye pse nuk jam në Tiranë është se nuk e di kush e ka marrë atë urdhër por bëj be në Zot që janë dy hummera, 8 makina pòl   icie, me kapuça ku me më zënë dhe me më rr.hu  r mua. Vetëm kaq ka dashur të bëjë pòl   icia prej deklaratave të mia që kam folur për kryeministrin.”, deklaroi Stresi.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here