“Jeta e natës”, i përfshinë shumë të rinjtë. Përveç kërcimit dhe teprimit të alkoolit, në këto ambiente ndodhin dhe shumë episode të sikletshme.

Një episod të tillë zbuloi në rubrikën “Trotuar” moderatorja Alesia Bami. Ajo tha se teksa ishte me shoqet në club, një person pranë tyre, i cili po komunikonte me kamer me një tjetër person, afrohet pranë saj që të tregonte se ishte i shoqëruar me të.

“Isha në club me shoqet e mia, ishte dikush që ishte i pirë, ishte me telefonin e tij kishte marrë një person tjetër në kamer dhe bënte sikur ishte me mua”, u shpreh Alesia.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here