Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi ishte sot në Shkodër për të prezantuar drejtuesin politik të këtij qarku, Helidon Bushati.

Në një prononcim për mediat, Bushati pasi falenderoi strukturat e PD-së që e ripropozuan  në procesin përzgjedhës tregoi dhe objektivat.

“Është një rikthim nga ana formale sepse unë në vazhdimësi kam qenë prezent në Shkodër. Formalisht rikthehem në cilësinë e drejtuesit politik për të arritur objetkivat krejtësisht të arritshme.  7 shtatë deputetë në qarkun e Shkodrës është objektivi minimal për PD-në.  Një falenderim nga strukturat e PD-së në Shkodër që më ripropozuan në procesin përzgjedhës të kandidaturave” tha Bushati ndërsa nënvizoi domosdoshmërinë e gjithëpërfshirjes.

Vetë Bardhi tha se gjatë këtyre ditëve do të prezantohen edhe  drejtuesit e tjerë politikë për zgjedhjet e 25 qershorit. Pritet që ditët në vijim, PD të caktojë drejtuesit politikë edhe për 11 qarqet e tjera të vendit. Drejtuesit politikë do të udhëheqin fushatën elektorale për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit 2021. Helidon Bushati është ish-deputet i PD.

Në zgjedhjet e 2017, ai pranoi të largohej nga lista e Shkodrës, në një vend të sigurtë, për t’i hapur rrugën përfaqësimit të Vaut të Dejës. Ky gjest u vlerësua shumë në atë kohë. Më pas, Bushati u zgjodh anëtar i Autoritetit të Konkurrencës, detyrë që e ushtron deri më sot. /ShkodraNews

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here