Një nga akuzat më të shumta që morën qytetarët që protestuan për Klodian Rashën, 25-vjeçari i cili humbi jetën nga një efektiv policie padrejtësisht, mbrapa shpine, rrugës duke shkuar për në shtëpi, ishte që shkatërruan pemën e Krishtlindjeve në qendër të Tiranës.

Shumë rilindas dhe Vipa publikuan imazhe të pemës që digjej ndërkohë që harruan lotët e nënës së Klodianit, e cila u zgjua pa djalin e saj në orët e para të mëngjesit.

Pema “e prioshur” nga protestuesit u kthye në një simbol, i cili i jepte statusin halabakë të rinjve, që me të drejtë po protestonin për një padrejtësi.

Megjithatë, sot vjen një lajm i mirë për freeshistët e Vipat, por jo për nënën e Klodianit, e cila pret vetëm drejtësi.

Pema po rregullohet sërish. Do shkojmë të bëjmë foto, ndërsa Klodianin do e harrojmë.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here