“Po q*hemi”/ Einxhel tregon situatën e sikletshme me Gracianon: E dëgjoi babi im!

Einxhel ka treguar një situatë ‘humoristike’ në shtëpinë e BB VIP. Ajo ka thënë se ka qenë me babain në makinë dhe ka marrë në telefon shokun e saj, Gracianon, balerinin, i cili është lidhur me moderatoren e njohur Argjira Spanca.

Einxhel e ka hapur telefonin me loudspeaker dhe ka pyetur Gracianon me irritm, se ku ishte pasi po vonoheshin. Nga ana tjetër e telefonin, ajo ka marrë një përgjigje të siktletshme, që nuk e priste në atë moment.

Siç shohet edhe nga videoja e mëposhtme, Einxhel e ka thënë nën zë atë fjalë, por që kuptohet

“Po q*hemi,”- ka thënë Graciano.

Pas kësaj Einxhel ka ulëritur, duke i thënë se është me babin në makinë dhe është me loudspeaker.

Këtu balerini është ndjerë në siklet dhe ka thënë se nuk janë vërtet duke e bërë atë gjë.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *