Mjeku Pëllumb Pipero i bëri thirrje të gjithë qytetarëve shqiptarë që të mos al armohen. Ai thotë se nëse qytetarët shfaqin simptoma si temperaturë apo kollë për 3-4 ditë të mos shkojnë tek mjeku i familjes por të trajtohen me paracetamol apo aspirina apo dhe antigripale.

Me tej Pipero tregoi qe qytetaret nuk duhet te perdorin antibiotiket sepse mund te na kushtoje me pas.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here