Një ditë më parë ndodhi një ngjarje që tr.o.nditi opinionin publik. Një djalë 7-vjeçar që.lloi babanë e tij teksa luante bilardo.

Për mikrofonin e “Shqipëria Live” kanë folur disa prej miqve dhe të afërmve të të ndjerit, të cilët janë tr.onditur nga kjo ngjarje e rë.ndë.

“E kam djalin e dajës. E morëm vesh nga mediat. Sikur e kishte bërë Zoti për vete, na ka lënë një dh.imbje të madhe. Një ditë më parë e takova, pimë një kafe në Sauk. Puna e tillë ishte, por nuk e di a e mbante gjithmonë a.rmën me vete”, tha i afërmi i Bicerrit.

Sonte në vend të tenxhereve, në ballkon do të ndizen qirinj - Gazeta Online 'Reporteri.net'

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here