Parashikimi tronditës, pretendon se vjen nga e ardhmja: Ruhuni në këto tre data në 2022-in

Një ‘udhëtar nga e ardhmja’ që thotë se vjen nga viti 2714 i ka thënë botës që të përgatitet për tre ngjarje të mëdha që do të ndodhin në vitin 2022, duke përfshirë këtu një paralajmërim për temën e preferuar të të gjithëve: Covid.Natyrisht, shumë njerëz që pretendojnë të jenë udhëtarë në kohë, rrallë kanë ndonjë parandjenjë të drejtpërdrejtë dhe të freskët për të ardhmen tonë. Ata zakonisht priren të favorizojnë madhështinë e dënimit dhe zymtësisë.

Udhëtari i vetëshpallur në kohë Aery Yormany shpërndau një video të re për të na bërë të gjithëve gati për vitin 2022, duke shkruar: “Ka shumë gjëra që duhet të dini”.Në klip, TikTokeri thotë: “Unë jam konsideruar si një udhëtar i rremë në kohë për një kohë të gjatë, kështu që mbani mend këto tre data kryesore në fillim të 2022.”

Ai vazhdon të renditsë tre parashikime për vitin e ardhshëm, duke përfshirë zbulimin e një krijese deti që është edhe më e madhe se një balenë blu, raporton LadBible.Ai shpjegon: “11 Mars, njeriu i parë bën një fëmijë me një shimpanze, ajo mund të flasë dhe ka tipare të përziera.

“19 Prill, Shfaqet një lloj i ri Covid ‘Omega’, pesë herë më i keq se të gjitha versionet e tjera.

“17 shtator, zbulohet krijesa më e madhe në oqean, e quajtur Cerine Croin, katër herë më e madhe se balena blu”.Megjithatë shumica e kanë marrë videon me të qeshur duke mos e konsideruar serioze.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.