Të tjera detaje të rë.nda janë mësuar nga ngjarja e rë.ndë që ka ndodhur mbrëmjen e sotme në qytetin e Elbasanit, ku u pl.agosen me th.ikë 5 persona.

Bëhet me dije se disa persona kanë hyrë në një lokal në lagjen ‘Qamil Guranjaku’, dhe kanë nisur të su.lmojnë me se.nde të forta dhe thi.kë pronarin e lokalit.

Për të ndaluar she.rrin kanë hyrë edhe disa klientë, si pasojë e ngjarjes së rë.ndë kanë mbetur të pl.agosur 5 persona, 3 familjarë pronarët e lokalëve, babai me dy djemtë dhe 2 klientë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here