Ditën e sotme lagjia Polatli e kryeqytetit turk Ankara, u përfshi nga një fenomen i çuditshëm. Një erë e fortë goditi gjithë zonën dhe u ngrit një sasi e madhe tymi dhe rëre.

Kjo gjë shkaktoi tm.err dhe pa.nik tek banorët, të cilët u shprehën se pamja e rrallë ngjante me skenat e filmave apokaliptikë. Raportohet se nuk pati dëme në njerëz, por vetëm disa shka.tërrime të vogla banesash. Guvernatori i Ankarasë, Vasip Şahin tha se mbetën të pla.gosur lehtë 6 persona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here