Nuk permbahet Blendi Fevziu, ja thote troc fare Rames, ti nuk ….

I drejpërdrejtë ka qenë gazetari Blendi Fevziu sot teksa ka komentuar zhvillimet e pritshme politike në vend dhe si e shikon opozitën dhe maxhorancën në këto moment, vetëm 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare.

“Në këtë mandat të dytë kjo maxhorancë hyri në fushatë pa asnjë premtim elektoral. Hyri me dajre, me tepsi, dhe nuk është bërë asgjë mbi gjërat reale.

Nuk mendoj që meriton absolutisht një mandate të tretë. Rama nuk e meriton te qeverise kete vend eshte shprehur Fevziu duke i dhene kshu nje god.itje te drejteperdrejte Rames dhe partise socialiste.

Por sigurisht nuk e ndal këtë maxhorancë të kërkojë një mandat të tretë. Ne nuk kemi as edhe një sondazh konkret”, tha Feziu në syri.tv

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *