“Nuk ishte tradhëti”/ Monika flet për debatin me Ilirin

Spektaklin e sotëm Monika dhe Iliri kanë vazhduar pakënaqësitë që kanë ndaj njëri tjetrit.Debati i tyre u diskutua sërish ku Monika u shpreh se nuk ishte aspak tradhëti zgjedhja që ajo bëri kundrejt Ilirit.“Tradhëtare nuk e tha Iliri por Sabiani dhe më duken terma jashtë çdo norme për tu dukur tradhëtare kur nuk ishte tradhëti dhe realisht më vjen shumë keq se kemi gati tre Prime që merremi me te njëtjën gjë”,tha Monika.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *