‘Nuk dua ta pengoj më!’/ Çfarë po ndodh përsëri me Beatrix? Flet për Donaldin…

Mbrëmjen e djeshme Beatrix ka biseduar me Meridianin dhe Arjolën në lidhje me situatën e saj me Donaldin.

Nuk dua ta pengoj në lojë,as në gjendjen e humorit”,tha Beatrix.

Po ku ka më mirë se ai këtu,ai ka dikë që e ka përzemër afër,te gjithë ne jemi vetëm,ai të ka ty”,tha Meridiani.

“Ti nuk e ke penalizuar asnjëherë,nëse të mundon diçka me Sarën e sqaron,nëse e keni sqaruar mbylle aty mos e zgjasni më”,i tha Arjola.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *