Nuk do ta njihni/ E mbani mend Tomkën, ja si duket ai sot pas kaq shumë vitesh

Një tjetër sukses i regjisores Xhanfize Keko, por që nxori në pah edhe aftësitë e një aktori të vogël si Enea Zhegu (Tomka). As Zhegu nuk e ka vazhduar rrugën e vështirë e të bukur të aktrimit. Ai tashmë ka pamjen e një burri të rritur.

Ne emisionin Top Show ai vetë tregoi se ishte terhequr nga bota a akrtimit dhe ka jetuar jeten e tij larg kinematografise ne Shqiperi dhe jashtë saj.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *