Njërin do e hapin në pranverën që vjen do ketë vende pune për… |

  0
  4


  This post has already been read 1 times!

  Aeroporti i Kukësit do të hapet zyrtarisht në pranverën e viti të ardhshëm. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryeministri Edi Rama gjatë prezantimit të projekteve infrastrukturore për vitin e ardhshëm, teksa ka njoftuar se së shpejti do të hapet tenderi edhe për Aeroportin e Vlorës dhe atë të Sarandës.

  Edi Rama: Ramush Haradinaj is a liar - Oculus News

  Kryeministri Rama është ndalur edhe tek investimet që pritet të kryhen në infrastrukturën portuale të vendit, ku ka deklaruar se do të hapet gara ndërkombëtare për transformimin e portit të Vlorës dhe Durrësit, teksa Saranda nga ana tjetër do të ketë së shpejti një port turistik.

  Sa i takon kontratës koncesionare për rrugën Orikum-Dukat, ministrja e Ministrja e Infrastrukturës Balluku tha se kantieri i ndërtimit do të hapet vitin e ardhshëm, pas pezullimit për shkak të pandemisë. Më tej, ka dhënë detaje të reja lidhur me termocentralin e Vlorës si dhe hekurudhën Tiranë-Durrës.

  Aeroporti i Kukësit do të hapet zyrtarisht në pranverën e viti të ardhshëm. Këtë e ka bërë të ditur vetë kryeministri Edi Rama gjatë prezantimit të projekteve infrastrukturore për vitin e ardhshëm, teksa ka njoftuar se së shpejti do të hapet tenderi edhe për Aeroportin e Vlorës dhe atë të Sarandës.

  Albania president calls on people to topple the government | Euronews

  /RDA News  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here