Njerëzit atje e shijojnë jetën |


Ky postim është lexuar tashmë 2 herë!

Ambasadorja amerikane Yuri Kim nuk e ka fshehur dashurinë për qytetin e Shkodrës, teksa është pyetur se çfarë i pëlqen më tepër në Shqipëri.

“Shkodrën e dua”, i tha ambasadorja Kim gazetarit Blendi Fevziu. “Njerëzit atje e shijojnë jetën, kuptojnë artin…”.

“Do të thoja çdo qytet është unik, kjo e bën Shqipërinë kaq mahnitëse. Më kujtohet arkitektura e bukur e Beratit. Plazhet e Himarës, çatitë e gurta të Gjirokastrës dhe eleganca e heshtur e vendit. Shkodrën e dua. E dua Shkodrën, e dini pse? Se njerëzit atje e shijojnë jetën, kuptojnë artet, e dinë kush janë”, tha ambasadorja Kim.

The post Yuri Kim tregon qytetin e preferuar në Shqipëri: Njerëzit atje e shijojnë jetën appeared first on Mega News.Source link

Share:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *