Ngjarje e rëndë/ Duka parakalon gabim me Porsche-n e tij, humb je.tën

Duka Fridrih i Vyrtembergut vdiq në një aksident rrugor pranë Ravensburgut. Sipas policisë, Duke po ngiste makinën e tij Porsche, kur tentoi që të parakalonte një traktor. Por ai siç duket nuk e kishte parë një makinë Ford që po i vinte përballë dhe u përplasën.

Duka ndërroi jetë, kurse shoferi i makinës Ford u shoqërua në spital me plagë të lehta. 56-vjeçari la pas gruan, Princeshën Vid dhe tre fëmijë të rritur.

Share:

Author: ouralb_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *