Një ngjarje e rë.ndë ka ndodhur në Itali, ndërsa mësohet se nga shpërthimi i një fabrike në Casalbordino, në provincën qendrore të Chieti, kanë mbetur të paktën 3 vi.ktima.

Shpërthimi ndodhi në fabrikën ‘Esplodenti Sabino’, një ndërmarrje që merret me riciklimin e barutit dhe demontimin e të gjitha llojeve të municioneve, si bo.mbat e avionëve dhe raketat dhe minat detare.

Mediat italiane raportojnë se fabrika është në pronësi të Gianluca Salvatore një person i hetuar nga gjykata italiane për shkelje të rregullave të parandalimit të aksidenteve.

Nuk dihen ende shkaqet e kësaj ngjarjeje të r.ëndë ndërkohë që hetuesit po punojnë për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here